Gruaja që i kërkoi burrit t’i blinte një krëhër të ri, dhe burri që i kërkoi gruas një orë të re??

Gruaja që i kërkoi burrit t’i blinte një krëhër të ri, dhe burri që i kërkoi gruas një orë të re??

Një herë e një kohë një burrë shumë i v arfër jetonte me gruan e tij.

Një ditë, gruaja e tij, e cila i kishte flokët shumë të gjatë, i kërkoi atij që t’i blinte një krehër për flokët e saj që të rriteshin më mirë dhe t’i mbante pastër. Tashmë me gjatësinë që kishin flokët e saj ishte e pamundur t’i mirëmbante pa një krëhër.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Burri u ndje shumë keq nga nevoja dhe kërkesa e gruas por iu përgjigj me gjysëm zëri: Jo.
Ai i shpjegoi asaj se ai nuk kishte para të mjaftueshme për të rregulluar rripin e orës së tij të vjetër, aq më pak të kishte para për të blerë një krëhër për gruan e tij.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Gruaja e dëgjoi me vëmendje dhe nuk in sistoi në kërkesën e saj.
Të nesermën kur burri shkoi për të punuar dhe kaloi pranë një dyqani orësh, shiti orën e tij të vjetër me një çmim të ulët dhe shkoi për të blerë një krehër për gruan e tij.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ai u kthye në shtëpi në mbrëmje me krehër në dorë, gati për të s urprizuar gruan e tij të dashur, por ç’të shihte!
Ai mbeti pa fjalë kur pa gruan e tij që i kishte prerë flokët të shkurtër. Ajo kishte shitur flokët e saj të gjatë dhe mbante në dorë një rrip të ri për orën e burrit.

Lo tët rridhnin njëkohësisht nga sytë e tyre, jo për kotësinë e veprimeve të tyre, por për re ci pro citetin e dashurisë së tyre.
Mo rali i tregimit: Të duash nuk është asgjë, të të duan është diçka, por të duash dhe të duhesh nga personi që dashuron, kjo është gjithçka!Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..