E la i shoqi pasi u pàraIizua, ajo i bën atë që nuk ia priste mendja kurrë…!!

E la i shoqi pasi u páraIizua, ajo i bën atë që nuk ia priste mendja kurrë…!!
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një nënë e katër fëmijëve dy vite më parë pë soi një pa ralizë të këmbëve pas një go ditjeje që mori në shpinë.

Ndërsa ishte ende në spi tal dhe m j e kët nuk i jepni shpresa se do të ecte sërish, bashkëshorti i saj me të cilin kishte 14 vite martesë, i kërkoi të d ivorcoheshin.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
37-vjeçarja Riona Kelly, nga Anglia, ka treguar se ai ishte çasti që e r rënoi edhe më shumë, megjithatë e gjeti f orcën dhe vazhdoi je tën së bashku me fëmijët e saj.

Pas një lajmërimi në Facebook ku kërkonte një traj ner personal për ta ndi hmuar të u shtronte këmbët, ajo ra në kontakt me Keith Mason.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Kaluan rreth 6 muaj dhe ajo arriti që të ng rihej sërish në këmbë, me nd ihmën e pat ericave dhe karriges me rrota kur i duhej të lëvizte më distanca të largëta,

por megjithatë ajo mund të ecte dhe të kishte një r utinë të përditshme në shtëpi.

E jo vetëm kaq, por gjatë kohës që Keith e ndihmonte, ata ranë në dashuri dhe tashme prej 11 muajsh jetojnë të lumtur në një shtëpi, së bashku me vajzën nga martesa e 35-vjeçarit dhe 4 fëmijët e Rionës.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..