E Duan Njeri Tjetrin, Por Mevlani ‘Zhduku’ Çdo Gjùrmë Të Ledjanës, Sot Ai Bën Tjetër Veprim Që Habit Ndjekësit

E Duan Njeri Tjetrin, Por Mevlani ‘Zhduku’ Çdo Gju rmë Të Ledjanës, Sot Ai Bën Tjetër Veprim Që Habit Ndjekësit
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Disa p untata më herët në emisionin Për’Puthen, dy konkurrentët Ledjana dhe Mevlani deklaruan se ndodheshin aty vetëm për njëri-tjetrin. Por ditën e djeshme, ndjekësit e Mevlanit vunë në pah faktin se ai kishte fshirë nga Instagrami të gjitha fotot që kishte me Ledjanën. E për të rregulluar ‘gabimin’, Mevlani ka menduar t’i bëjë një surprizë Ledjanës.

Kjo e fundit e ka bërë publike për ndjekësit e saj në InstaStory dhe e ka falenderuar…Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..