Blero Habit Me Rrëfimin E Saj “Kurgjë Teuta, Çfarë Ishte Afrona, Po Më Çmend Në Shtrat ..”

Blero Habit Me Rrëfimin E Saj “Kurgjë Teuta, Çfarë Ishte Afrona, Po Më Çm end Në Sh trat ..”
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

I ftuar në 5 data” të emisionit ‘Prive’, Blero tha se edhe Teuta edhe Afrona nuk ka qenë asnjëherë pengesë për vi jimësinë e lidhjes së tyre.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Modelja dhe partnerja aktuale e këngëtarit Blero Muharremi, Afrona Dika është shprehur se nuk e ka konsideruar asjëherë si ko nkurente gruan e tij të parë, Teuta.

Mirepo Blero tregon pr eferencat e tij qe ka pasur gjithmone per ne sh.trat, si dhe ne j eten e perditshme … per me teper….Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..