‘Bëmë Mama Të Të Ngjajë’, Vajza E Gjyste Vulajt Një Princeshë E Vërtet, Trupi I Saj Po Čmėnd Djemtë

‘Bëmë Mama Të Të Ngjajë’, Vajza E Gjyste Vulajt Një Princeshë E Vërtet, Trupi I Saj Po Ćmėnd Djemtë
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

‘Bëmë mama të të ngjajë’, vajza e Gjyste Vulajt një princeshë e vërtet, t rupi i saj po çme nd djemtë.Ajo është bërë e njohur me fotot që ka postuar në rrjetet sociale Instagram ku me të vërtetë ka bërë një w o o w w të madh.

Vajza e Vulajt i është bërë edhe një ofertë në televizon por nuk ka pranuar pasi sipas saj ëndrra është të vazhdojë mi ss-in. Edhe pse aq e re ne moshe ajo qe ka bere eshte shume buje e madhe dhe top tema e gjitha mediave roze si dhe me gjer. Shikoni fotot e saj dhe binduni vete. per te pare Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..