ARTA NITAJ SËRISH NË DUBAI, POR KËSAJ RADHE DEL KOMPLET PA JĖLEKA….

ARTA NITAJ SËRISH NË DUBAI, POR KËSAJ RADHE DEL KOMPLET PA JE LEKA….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

U bë e njohur nga seriali televiziv vendor “O sa mirë”.

Tash e sa kohë bukuroshja Arta Nitaj gëzon një famë të p adiskutueshme në krahasim me vitet e më p arshme të jetës së saj, shkruan “InfoKosova”.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Bukuroshja shqiptare e ka rregulluar nivelin e disponimit pasi që nuk arriti të fitonte asgjë në politikë në zgjedhjet e fundit në Kosovë.

Tani Arta po na “qëras” me fotografi të bukura e të nx ehta nga Dubai, edhe pamjet e fundit që i ka bërë publike janë të tilla ku vë rehet se është fare pa su tjena, dhe shihet se është bërë gati që të dal në darkë si duket me këtë paraqitje.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..