Albërie Hadërgјоnaj Në Shtrat Me Një Djalë Të Ri, Ai I Hеq Dhe Të Mbathurat

Albërie Hadërgјоnaj Në S htrat Me Një Djalë Të Ri, Ai I Hеq Dhe Të Mb athurat
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Padiskutim ajo është një nga gjyshet më sek.si por dhe një nga këngëtaret më të kuruara edhe pse nuk është e brezit të ri.

Jo më kot Albërie Hadërgjonaj është ci lësuar si një nga ri va let më të mëdha për vajzat e saj të reja.Ajo është kthyer sërish në studion e emisionit ‘Xing’ me Ermal Mamaqin ku ka vendosur të flasë pa do reza. per me teper Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..