Po përdorte telefonin në tualet, humb jetën asistentja e deputetit, Ja çfarë i ndodhi…

Një vajzë 25 vjeç nga Rusia e quajtur Anastasia Scherbinina, ka vd/ekur nga një go/ditje elektrike masive pasi përdori telefonin e saj në banjë. Vajza ruse po karikonte telefonin kur u go/dit nga rryma elektrike në shtëpinë e saj në Novosibirsk, thonë raportet. Ajo ka punuar si asistentja e një deputeti në Rusi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Autoritetet dhe policia ruse ka paralajmëruar se po ndodhin një sërë vde/kjesh nga go/ditja elektrike tek të rinjtë që përdorin telefonat në tualet. “Ajo shkoi në tualet para se të flinte dhe kishte telefonin me vete. I kishte mbaruar bateria, kështu që ajo e futi në karikim që të mos ndahej nga telefoni teksa qëndronte në tualet. Telefoni i saj u go/dit nga rryma elektrike dhe vajza vd/iq në çast. Policia po he/ton rrethanat e vde/kjes së saj”, u tha në një raport. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT