Pamjet që tregojnë se çfarë është në gjendje të bëjë luani kur është i urìtur

Pamjet që tregojnë se çfarë është në gjendje të bëjë luani kur është i urìtur
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Pamje të publikuara së fundmi nëpër rrjete sociale shfaqin momentin e eg ërsisë së luanit ndaj një der ri të e gër, i cili tenton të fshihet prej m bretit të xhu nglës.Siç edhe mund të shihet në pamje, në fillim shihen vetëm këmbët e p asme të luanit i cili l ufton për të tërhequr kafshën nga gropa në Parkun Kombëtar Kruger, Afrikën e Jugut.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Turistët vë z hgojnë nga vendi i ng jarjes në një xhip aty pranë, ndërsa luani tërheq me fo rcë k af shën, duke e m bërthyer dhe nxjerrë fillimisht mbi sipërfaqen e tokës.
Ka qenë Jameson Aradalen nga San Diego e Kalifornisë, ai që ka mundur të marrë pamjet.Ndiqini pamjet në vazhdim:Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..