Po Policja Kosovare Nxjerr Foto Të Nxehta Nga Dhoma E Fjetjes, ‘Çmenden’ Meshkujt Pas Saj

Po licja Kosovare Nxjerr Foto Të N xehta Nga Dhoma E Fj etjes, ‘Çmenden’ Meshkujt Pas Saj
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Linda Aliu është police në Policinë e Kosovës, ku shërben prej vitesh. Vetëm së fundi emri i saj është bërë mediatik, shkruan “Kosovarja”.

Për po licen kosovare ka shkruar edhe revista britanike Express.co.uk. Aty thuhet se mijëra njerez e kanë shpërndarë fotografinë̈ e Linda Aliut e cila po e shijon punën e saj të ëndrrave si p olice.

Fotografia e Lindës me u niformën e pol icisë ka bërë që në rrjetet sociale t’i dërgohen asaj of erta nga sallone bukurie dhe parukerie që të merret si m odel bukurie.

Ndërkohë, në faqen e po lices në Instagram mund të gjenden edhe foto mjaftë jo shëse, madje edhe nga dhoma e f jetjes, shkruan “Kosovarja”.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..