Omer Bajrami: Martohuni Me Vajzat E Hallëve Dhe axhallarve, është Hallall

Omer Bajrami: Ma rtohuni Me Vajzat E H allëve Dhe axhallarve, është h allall
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një hoxhë me emrin Omer Bajrami ka publikuar një video,ku pyetet se a bën të ma rtohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij

është po zitive.Ai thot se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë,njofton Gazeta Express. Sipas interpretimeve të tij djali mund ta merr për grua vajzën e axhës së tij,kuptohet nëse i pëlqen ajo kurse nëse nuk i pëlqen nuk duhet ta m arton.…Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..