Lumturi E Madhe/ Familja Shkodrane Bëhet Me Trenjakë: Marrrin 3.6 Milionë Lek Nga Shteti.

Lumturi E Madhe/ Familja Shkodrane Bëhet Me Trenjakë: Marrrin 3.6 Milionë Lek Nga Shteti

Një familje e re në Shkodër është shtuar ditën e sotme me tre fëmijë. Trenjakët, Elena, Soleil dhe Kristel gëzojnë shëndet të plotë. Lajmin e publikon vetë ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu përmes një postimi në Facebook. Teksa falenderon mj ekët që a ksesuan lindjen e trefishtë, ministrja shkruan se familja ka përfituar edhe b onusin e bebes në shumën e 3.6 milion lekëve të reja.

Ogerta Manastirliu: Ditë e gëzueshme sot, me lindjen e trenjakëve edhe në maternitetin e Shkodrës. Elena, Soleil dhe Kristel kanë lumturuar familjen Lekstakaj në Shkodër dhe gëzojnë shëndet, falë kujdesit të treguar nga stafi m jekësor, dr.Isuf Çela, dr.Amela Troshani, dr.Elsa Kraja, dr.Dhurata Kuçi dhe dr.Erisida Velija dhe stafi infermieror në m aternitetin e Spitalit Rajonal Shkodër. Familja e re nga Shkodra përfiton menjëherë edhe bonusin e bebes prej 360.000 lekë të reja.