Loredana “konfirmon” shtatzëninë e dytë.

Loredana “konfirmon” shtatzëninë e dytë.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Para pak ditësh, Loredana ka postuar në “Instastory”, një em oji të një familjeje me dy fëmijë. Madje, ajo ndau gjithashtu një foto të Mozzikut me Hanën, duke shprehur vlerësimin e madh për partnerin.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Kjo më bën kaq të lumtur! Babai më i mirë”, shkroi këngëtarja.

Së fundmi, një nga ndjekëset e saj ka publikuar një video, në të cilën flet për ribashkimin e Mozzik me Loredanën dhe për faktin se kjo e fundit mund të jetë serish sht atzënë. E që këngëtarja ka komentuar në këtë video duke i shtuar akoma më shumë dys himet.

“Pra, le të festojmë të gjithë bashkë së shpejti”, ka komentuar Loredana.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..