Lladrovci: “Po, ka Republikë të Kosovës, po ka flamur, po ka himn, po ka shqiptarë në Sevilja”

Lladrovci: “Po, ka Republikë të Kosovës, po ka flamur, po ka himn, po ka shqiptarë në Sevilja”
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka postuar në rrjetin social një njoftim se në stadiumin në S evilja ku zhvillohet nesër ndeshja, ka flamur dhe po ush trohet himni i Kosovës.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Jemi këtu, në Spanjën e mikut tonë të paharrueshëm, Havier Solanës, jemi këtu afër ku dhanë je tën h eronjtë tanë gjatë l u ftës c ivile kundër Frankos”, ka shkruar ai.

Po, ka Re publikë të Kosovës, po ka flamur, po ka himn, po ka shqiptarë në Se vilja, në Andaluzi, në parapërgatitje. Po, të gjitha janë këtu, janë te stuar dhe gjithçka presim nesër të shkojë mirë në Estadio La Cartuja de Sevilla.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Jemi këtu, në Spanjën e mikut tonë të paharrueshëm, Havier Solanës, jemi këtu afër ku dhanë je tën her onjtë tanë gjatë lu ftës c ivile kundër Frankos.

Jemi këtu për të përcjellë shqiponjat tona. Krenar, me djemtë tanë!Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..