Këngëtarja shqiptare befasoi të gjithë me këtë veprim live në emision, I shpërthen gjoksi!

Një trup me forma b om bastike. Bëhet fjalë për këngëtaren Flaka Krelani,e cila shperndau disa foto tek sa po bente ushtrime ne shtepi me nje ve shje te zeze dhe gjithashtu mjaft pr ovo kuese.Ajo muaj më parë ishte e ftuar në emisionin n’ZOOM ku promovoi këngën e re të titulluar ‘Ndrysho’. Por, intervista nuk ishte e tëra për shikuesit, këngëtarja Krelani u sfidua nga moderatorja me një lojë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT