Iu deshën shkallë që të martohej, burri më i shkurtër i Anglisë bëhet baba për herë të parë…

Iu deshën shkallë që të martohej, burri më i shkurtër i Anglisë bëhet baba për herë të parë…

Një nga burrat më të shkurtër të Britanisë është bërë baba për herë të parë dhe është i mahnitur nga vajza e tij e “për.so.sur”.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
James Lusted-it, i cili është vetëm 1 metër i gjtë, iu desh që të hipte në një shkallë gjatë c eremonisë për t’u martuar me gruan e tij Chloe.
Dy vjet e gjysmë pas martesës së tyre, 30-vjeçari James, dhe bashkëshortja Chloe, 25, kanë mirëpritur vajzën e tyre të vogël, Olivia Nevaeh.

Nuk ka fjalë për të përshkruar dashurinë që ndi ejmë për Olivian. Të dy jemi të pu.sht.uar nga e mocionet dhe kurrë nuk kemi nd jerë një dashuri si kjo më parë . Nuk mund ta përshkuar me fjalë se si u nd jeva kur Olivia erdhi në j etë.”Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..