Mihrija: “Ani Pse 53 Vjet, Naimi Më ‘Ngin’ Mirë Çdo Natë, E Tani Un Qeli Si Lule Ditën.

Mihrija: “Ani Pse 53 Vjet, Naimi Më ‘Ngin’ Mirë Çdo Natë, E Tani Un Qeli
P0shte ketij shkrimi e keni v1de0n
Si Lule Ditën.

P0shte ketij shkrimi e keni v1de0n
Mihrije Braha njihet për bukurinë natyrale dhe f izikun e saj në super formë.

Së fundmi, Mihrije ndodhet me pushime në bregdet së bashku me bashkëshortin e saj Naim Abazin, ku nuk kanë munguar as fotot e shumta në rrjetet sociale.

Këngëtarja ka publikuar në “Instagram” disa foto me b ikini duke e k spo zuar format e saj tr upore dhe u pyet se si po e mban këtë vij të t rupit?. Per kete ajo ka ha bitur me ‘receten’ e saj duke treguar se rol kryesor ne dukjen e saj ka jeta e nates me Naimin… per te pa,re p0shte ketij shkrimi keni v1de0n