E zhdukur prej shume vitesh, mamaja e Bleona Matës: E di ku ndodhet vajza, më kanë dërguar foto

E zhd.ukur prej shume vitesh, mamaja e Bleona Matës: E di ku ndodhet vajza, më kanë dërguar foto
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Plot 8 vite kanë kaluar nga z h dukja mist erioze e Bleona Matës, vajzës e cila humbi kontaktet me familjarët në moshën 7-vjeçare.

Mamaja e 15-vjeçares thotë sot se ajo ka marrë sin jalizime të vazhdueshme lidhur me vendndodhjen e saj, por nuk ka asnjë mbështetje nga shteti për të bërë të mundur kontaktin me të.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Bukurie Mata thotë për Fax News se një emi grant shqiptar në Londër i ka p ohuar se e ka parë vajzën dhe i ka dërguar asaj foto.Bukuria shprehet se në foto është pikërisht vajza e saj Bleona, edhe pse e si gurt plotësisht do të ishte vetëm nëse do ta kishte përballë.

Vendndodhja e fundit e Bleonës, sipas ver sionit të saj është Londra.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Ajo thotë se një person nga Maqedonia i kërkon 25 mijë euro që t’i mundësojë kontaktet me vajzën.

Më tej ajo shtoi se përgjegjësinë për hum bjen e vajzes së saj e kanë vetëm 5 vajzat e fshatit që ishin me Bleonën.

Sipas saj ata e dinë se ku ndodhet Bleona Mata, ndërkohë që janë të lira dhe pol icia nuk po he ton me për vajzën e saj.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..