Burrat Shqiptarë s’dinë, mua më la shtåtzënë zezaku i …. a është penduar për këto fjalë këngëtarja shqiptare?….

Burrat Shqiptarë s’dinë, mua më la shtåtzënë zezaku i…, a është penduar për këto fjalë këngëtarja shqiptare?….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Këngëtarja Linda Halimi: Shqiptarët nuk ditë në Ienë sht atzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh” Linda Halimi është një ndër këngëtaret me të njohura shqiptare por edhe jashte saj.Ajo ka ha bitur të gjithë duke thënë se shqiptarët nuk e kanë Iënë sht atzënë. Edhe për këtë ajo ka zgjedhur ta b.ëj më së miri një ze*ak dhe ai…Kjo deklarate ka s hkaktuar shume bu je disa vite me pare. Tani Linda eshte nene e nje vajze dhe jeton me burrin e saj ne Amerike.

Këngëtarja Linda Halimi: Shqiptarët nuk ditë në Ienë sht atzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh”Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..