Ankohet prej këmbës, por mjeku nuk mund të rezistojë, Ndodh e pa pritura… (VIDEO)

Ankohet prej këmbës, por doktori nuk mund të rrezistojë ndodh e pa pritura…Një vajzë bjonde ankohej prej gjurit dhe ka vendosur ta vizitoje mjekun. Por diçka pa pritur i ndodhi kur pas disa ushtrimeve edhe doktorinuk mund te rrezistoje dot nga prezenca e vajzes por si do qoft ajo nuk ndihej mire dhe nuk e priste kete nga Doktori, kur filloi ta kontrollonte gjurin ai nuk mundte te duroj dhe… JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT