A e kujtoni Bertinën dhe Erionin e “Big Brother”, vjen lajmi shòkues për ta

A e kujtoni Bertinën dhe Erionin e “Big Brother”, vjen lajmi shòkues për ta
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ato ende sot vijojnë të jenë në vëmendje të mediave rozë. Pas shumë vitesh nga lidhja e tyre në ‘Big Brother’, Bertina Mehmeti dhe Erion Zeqiraj kanë vendosur të flasin hapur për ma rrëdhënien e tyre.

E ftuar në një emision, Bertina ka thënë se ajo është diçka e së shkuarës, megjithatë ajo nuk është p enduar aspak. “Unë do të doja të isha Bertina, por nuk jam penduar. Unë jam kështu, bëj atë që ndiej dhe kaq”, – ka thënë ish-banorja.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
E mesa duket pas Bertinës ka vendosur të flasë edhe Erioni.

Në një intervistë për gazetën “Panorama” ai ka folur për jetën e tij pri vate dhe si gurisht nuk mund të shpë tonin pyetje për të shkuarën e tij. I pyetur nëse ka ende kontakt me Bertinën, Erioni ka thënë:

“Të them të drejtën, nuk është se kam pasur kontakt me të dhe nuk kam qenë shumë kurioz për jetën e dikujt. F atmirësisht ose f atkeqësisht, as nuk jemi përballur me njëri-tjetrin. Kështu që se di çfarë do ndodhte. Por në nd arjen tonë nuk është se ka ndodhur ndonjë gjë për të qenë a rmiq”.

Kurse për vajzën që do të zgjedhë në të ardhmen si partneren e tij, ish-banori ka thënë se më shumë pëlqen të vlerësojë nga ana shp irtërore dhe jo nga pamja e jashtme.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..