Vajze serbe shkruan letren për shqiptarët qe habiti gjithe Serbine??

Vajze serbe shkruan letren për shqiptarët qe habiti gjithe Serbine??.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Letra e presidentit serb Aleksandër Vuçiç e bo tuar dje në mediat botërore, ku i kërkonte popullit serb të r eflektonte mbi ma rrëdhëniet me shqiptarët dhe premtonte një ma rrëveshje me Kosovën, u komentua si një kthesë e fortë e politikës serbe.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
ShkodraNews publikon të plotë letrën e një se rbi ded ikuar mikut të tij shqiptar publikisht në facebook. Letra është një im pre sion i tij pas vizitës në Shkodër dhe bisedës me djalin e tij të vogël për Isa Boletinin e m itin e ka lasë së Rozafës.

Marko Konjeviç nga Serbia është njohur me Ar mer Jukën nga Shkodra gjatë punës së tyre për një k ompani gjermane, por dy i ka lidhur një miqësi njerëzore përtej zyrës.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Në facebok-un e tij, Marko ka publikuar dhjetra foto nga Shkodra me flamurin shqiptar dhe mikun e tij, të cilit i ka dedikuar dhe letrën e mëposhtme ku shpreh një këndvësht rim të ri për historinë serbo-shqiptare.

Dy tregime të shkurtra rreth shqiptarëve dhe serbëve
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..