Vajza e vogëI në rrugë: “Më NDlHMONl ta gjej mamin”, SHlKONl çfarë bëjnë njerëzit.

Vajza e vogëI në rrugë: “Më NDlHMONl ta gjej mamin”, SHlKONl çfarë bëjnë njerëzit.

Një ek speriment social i k ryer në SHBA ka ng jallur reagime të ndryshme. Një vajzë e vogëI ka dalë nepër rrugë duke kërkuar nga njerëzit që t’i ndihmojnë ta gjejë nënën e saj ndërsa njerëzit kanë re aguar në mënyra të ndryshme. Disa prej tyre janë ndaIur dhe e kanë ndihmuar vajzën, disa të tjerë vetëm e kanë inj oruar e disa të tjerë janë sjellë vr az hdë me të. Por, një r ast ka rënë në sy të botës, shikoni videon për ta parë çfarë ka ndodhur.