“Unë nuk i kërkoj llogari çfarë bën në krevat”, u aku zua për bashkëpunim me “Zogun e Tiranës”, rrëfehet Dajana Shabani

“Unë nuk i kërkoj llogari çfarë bën në krevat”, u aku zua për bashkëpunim me “Zogun e Tiranës”, rrëfehet Dajana Shabani
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Hermes Nikaj ose ashtu si dhe e njohin të gjithë “Zogu i Tiranës” para pak kohësh është ak uzuar për p ro.stit ucion.

Në përgjimet e bëra nga po licia doli dhe emri i moderatores Dajana Shabani. E ftuar në “Why Not” Dajana ka deklaruar se nuk ka asnjë lidhje me arr estimin e “Zogut të Tiranës” dhe se nuk m ban përgjegjësi për jet ën e tij p rivate.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Dajana gjithashtu shtoi se pavarësisht aku zave kundrejt tij ajo nuk e hedh poshtë Hermesin.

“Unë Hermesin e kam njohur në 2018 kam bashkëpunuar me të dy vite ashtu si dhe ka bashkëpunuar Aldo para meje 4 vite. Unë jam përgjuar 9 muaj në telefon edhe target e makinës sepse personat që Z ogu merrte shpesh futeshin automatikisht në përgjime. Unë dola e pastër nga ato përgjime 9 mujore mua më bën shumë përshtypje in joranca e këtij populli se si mund të marrin përba zë s haka dhe bat uta që bëjmë në emission sepse unë dua ti zgjoj njerëzit jo ti ve në gjumë në mëngjes, me të kesh bashkëpunim me dikë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..