U bë baba për herë të parë, multi/milioneri italian.Por shikoni cfare emri te cu ditshme i vendos te bijes

U bë baba për herë të parë, multi/milioneri italian.Por shikoni cfare emri te cu ditshme i vendos te bijes
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Mul timilioneri italian Gianluca Vacchi dhe modelja Sharon Fonseca u bënë prindër për herë të parë dhe ata jane te lumtur sepse tashme jane bere prinder dhe e quajten vajzen e tyre me emer shume te vecante Blu/Jerusalema.

Familja e lumtur organizoi një festë m adhështore për të mirëpritur të bijën në shtëpi ku aty e prisnin dhe miq te tyre dhe plot njerez te familjes.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Punëtorët dhe shërbyesit e çiftit duartrokasin të emocionuar për ardhjen e pjesëtares së re të familjes, Blu Jerusalema ndërsa Sharon nuk i mban dot l otët.

Ky është fëmija i parë për Gianluca Vacchin, një manjat bi znesi, i njohur për publikun falë videove që ai poston në rrjete sociale ku tregon jetën l uksoze, i rrethuar gjithmonë me femra.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Partnerja e tij, Sharon Fonseca është modele, gazetare dhe bl ogere. Ajo është 25 vjeç dhe nga Venezuela.

Ne i urojme dite te bukura dhe plot te lumtura.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..