Sja keni idenë sa është rritur djali i Fatos Nanos/ Tani është bërë burrë dhe…

Sja keni idenë sa është rritur djali i Fatos Nanos/ Tani është bërë burrë dhe…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Fatos Nano vjen sërish në vëme n djen e medias e publikut por kete here eshte ndryshe dhe shikooni sa eshte rritur djali.Klajdi Nano, ka postuar një foto në Instagramin e tij duke na e risjellë sërish në vëmendje marr ëdhënien e tyre të veçantë.Nga një fëmijë i vogël, Klajdi tashmë është bërë burrë dhe së bashku me të atin kanë po zuar në këtë foto.Klajdi, djali i Xhoana Nanos është bi rësuar nga bashkëshorti i saj Fatos Nano në moshën 14 vjeç are.

Artur Muharremi, ish bashkëshorti i Xhoanës i dha asokohe pëlqimin g jykatës që djali i tij të bi rësohej.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..