Shkon me burrin për drekë, kamarierja i jep një letër pasi dalin nga restoranti, kur gruaja e lexon nuk i beson syve.

Shkon me burrin për drekë, kamarierja i jep një letër pasi dalin nga restoranti, kur gruaja e lexon nuk i beson syve.

Ka shumë histori të tr adhtive, gën jeshtrave, ab uzimit dhe dh unës që lexojmë çdo ditë. Megjithatë, kjo histori është ndryshe.

Vitin e kaluar Teksasi u g odit rë ndë nga Ur agani Harvey. Për katër ditë në zonën e Houston-it, shiu ra vazhdimisht, duke arritur në 100 cm. St uhia që shk aktoi pë rmbyt jen ka tastrofale detyroi mijëra njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre.

Midis këtyre njerëzve, Carlos Sepeda Jr, bashkëshortja e tij Tammy dhe familja e tyre gjithashtu duhej të largoheshin nga shtëpia, shkruan ShkodraNews. Fillimisht ata u përpoqën të lëviznin të gjitha sendet e tyre në sh tretër dhe tavolina në mënyrë që të mos lageshin në tokë.

Për fat të k eq kjo nuk ndihmoi për t’i shpëtuar nga të rbimi sh katërrues i pë rmbyt jes: Uji arriti kulmet e makinave dhe i mbuloi pothuajse tërësisht. D rama e kësaj familjeje në Houston, megjithatë, ka një ndikim pozitiv falë një vajze të mirë, Mary Gough.