Gjakovari ia kërkon 10 mijë euro ish-të dashurës, ia t hen edhe derën e oborrit

Gjakovari ia kërkon 10 mijë euro ish-të dashurës, ia t hen edhe derën e oborrit

P olicia në Gjakovë ka ar restuar një person, i cili ka sh an azhuar ish-të dashurën, raporton Express

Me këtë rast, i dy shuari ka dë mtuar edhe pronën e vi ktimës, duke ia t hyer derën e oborrit.

Lexo Edhe:
Ministri malazez i Drejtësisë: Haga fshehu provat e k rimeve ndaj serbëve në Kosovë, e ka humbur le gjitimitetin

“Është ar restuar i dyshuari mashkull kosovar pasi qe i njëjti nga vi ktima kishte kërkuar 10,000 (dhjetë mijë) € si dë mshpërb lim nga ish e dashura e tij dhe se gjatë asaj kohe i ka t hyer derën e oborrit”, ka bërë të ditur p olicia.
Po ashtu, bëhet e ditur se i dyshuari me vendim të pr okurorit është dërguar në m bajtje.

“Në lidhje me ra stin është ko nsultuar pr okurori i shtetit me vendim të së cilit i dy shuari është dërguar në m bajtje. Rasti vazhdon të he tohet”, njofton p olicia./Express/