E pyesin për Elvana Gjatën, ky është mendimi i Dua Lipës….

E pyesin për Elvana Gjatën, ky është mendimi i Dua Lipës….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Dua Lipa, performoi në e dicionin e 20-të të “The New Yorker Festival”.

Dua Lipa, performoi në ed icionin e 20-të të “The New Yorker Festival”, në Manhattan këtë të premte. Gjatë bisedës me Amanda Petrusich, pjesë e stafit të revistës pr estig jioze, Dua tregoi se ç’është për të liria.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Të marr vendime për të drejtat e mia. Të jem në gjendje të vendos çfarë bëj me t rupin tim, me zgjedhjet e mia, me o pinionet që unë kam. Liria për mua është të mbështesim njëra tjetrën dhe të lëmë që secili të thotë atë që mendon.” Ishte fjalimi i këngëtares gjatë intervistës.

Ajo u pyet edhe për këngëtarin që f rymëzon atë dhe padyshim emri i parë i përmendur është ai i të atit, Dukagjin Lipa.

Ndryshe dikush nga publiku përmendi emrin e Elvanës dhe Dua rea goi duke thënë “Po, Elvana gjithashtu është shumë e mirë”.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..