E dhímshme: V’des 30-vjeçarja shqiptare në një aksídent trafiku!

E dhímshme: V’des 30-vjeçarja shqiptare në një aksídent trafiku
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Një 30-vjeçare shqiptare ka ndë rruar j etë pas një aksídenti t rag jik në Itali.

Gruaja e re vdíq dje në k ryqëzimin Celle në një pikë ku ka një ndryshim karrexhate.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Denada Neriaku, 30 vjeçe, e cila jetonte në Vado Ligure ishte me makinë kur ajo u p ërplas ballë për ballë me një kamion dhe më pas u p ërplas në mb rojtësen e rrugës.

Megjithëse z jarrf íkësit, ekipi m jekësori Kryqit të Artë të Albissola u mobílízuan me shpejtësi ajo nuk ja doli.

Aksídenti sh kaktoi edhe radhë të gjata automjetesh si në drejtim të Genova ashtu edhe në drejtim të Savona.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..