Dasma e bujshme, sheiku paguan 50 milion dollar dhe e “lan” në diamante nusen 25-vjeçare

Dasma e bujshme, sh eiku paguan 50 milion dollar dhe e “lan” në di amante nusen 25-vjeçare
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

50 milion dollarë për të marrë një nuse 25 vjeçare. Kështuka ndodhur në Emiratet e Bashkuara, ku një sh eik 65 vjeçar ka “blerë” nusen e tij me 50 milion dollar dhe dasma nuk ka munguar pa u bërë pjesë e medias. Një karrocë e mbushur me dhurata për nusen dhe familjen e saj, u pa gjithashtu në vendin ku u bë dasma. Historitë rreth kësaj dasme janë bërë vi rale në internet.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Nuk kanë qenë të pakta dhe re agimet e qytetarëve në lidhje me këtë n gjarje mjaft interesante. Amal Abdul, një përdorues i T witter, shkruan: Princi Arab Sultan Bin Salman, 68 vjeç u martua me një vajzë 25 vjeçare. Çmimi i saj ishte rreth 50 milion dollarë. Kishte diamante si dhuratë. Madje, kishte diamante edhe në fustanin e saj të nuses”. Sulltan bin Salman është i pari Saudit, Arab apo Mysliman që udhëtoi në hapësirë. Udhëtimi i tij u realizua në vitin 1985 në anijen hapësinore të N ASA-s Di sc ov ery. Babai i tij ka qenë mb ret i Arabisë Saudite që nga 2015.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..