Çimi bën pompa në studio duke mbajtur sìpër Antonelën

Çimi bën pompa në studio duke mbajtur sìpër Antonelën
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Sot po transmetohet takimi i Cimit dhe Sarës, ku gjatë takimit të tyre në palestër ai mbajti në shpinë vajzën.
Por në studio djali zgjodhi që të bënte pompa duke mbajtur Antonelën në shpinë.
Kjo ka sjellë të qeshura mes konkurrentëve, ndërsa Sara i rrinte afër për ta s uportuar.
Çimi: Zgjodha palestrën që të të lodh edhe të hum bësh kontrollin.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Sara: hahah i ke p rovokimet si unë. Çimi: Pse je kaq shumë pro vokuese. Sara: Unë jam një karamele. Sara: Ca të bëj unë që ai donte të bënte s q u at. Antonela: Po sikur të më mbash mua. Çimi: Mirë./Top ChannelJu ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..