Shqiptarët nuk DlNË Himnin Kombëtar! Përgjigje që ju Ienë me gojë hapur (Video)

Shqiptarët nuk DlNË Himnin Kombëtar! Përgjigje që ju Ienë me gojë hapur (Video)
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Që nga shpallja e pavarësisë në 1912, “Himni i Flamurit” është himni kombëtar i Shqipërisë. I shkruar nga poeti i madh Asdreni.

“… Me të Iu ftuan çetat e kryengritjes që ishin nëpër gjithë viset e Atdheut, dhe vd.iqën vd.ekjen e ëmbël dë shmorët e li risë. Me të u ngrit Flamuri në Vlorë…”. Kështu do të shkruante Lasgush Poradeci se përse u zgjodh kjo poemë si himni i vendit tonë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Që nga ngritja e flamurit e deri më sot, ku në çdo ev ent, nga pritje z yrtare e deri te ndeshje sportive; të gjitha startojnë me “Rreth flamurit të përbashkuar…”. Njerëzit ndjehen krenarë që janë shqiptarë dhe këndojnë nën zë; ata sy resh që ia dinë kuptimin e mbajnë dorën në zemër e të tjerët këta “më modernët” bëjnë si mbolin e shqiponjës me duar. Madje kur flamuri ynë fluturoi me dron mbi Beograd dhe nuk u la të binte mbi tokë, të gjithë u n djemë edhe më shumë p atriotë.

“Ne jemi shqiptar dhe ky është flamuri më i bukur në botë.”Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..