Shikojeni sa mirë e imiton Ramushin moderatori Visar Kalludra.

Shikojeni sa mirë e imiton Ramushin moderatori Visar Kalludra.

Moderatori i njohur, Visar Kalludra, tash e disa vite shoqëron familjet kosovare çdo të diel me emisionin e tij.

ë fundmi ai ka qenë i ftuar në emisionin ‘SHOW TIME’ ku ka folur për shumë d etaje nga je ta e tij personale dhe profesionale, shkruan Reporteri.net.

Ndër të tjera ai ka treguar edhe një talent të p azbuluar të tij.

Se si e im iton ai ish-kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinajn, mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.