Rrëfehet Dua Lipa: Ndihem më mirë kur flas shqip dhe tër’bohem kur thonë se Kosova i takon Serbisë.

Rrëfehet Dua Lipa: Ndihem më mirë kur flas shqip dhe tër’bohem kur thonë se Kosova i takon Serbisë.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Në një intervistë dhëne gazetës gjermane “Die Zeit” këngëtarja shqiptare Dua Lipa ka folur jo vetëm për muzikën dhe karrierën e saj, por dhe sidomos për politikën.

Disa ci time nga intervista:

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
1- Serbët u përpoqën të interpretojnë h istorinë tonë. Gjyshi im ishte hi storian dhe nuk pranoi që në emrin e tij të ndryshohet hi storia. Kundërshtoi dhe humbi vendin e punës.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
2-Të jesh i vetëdijshëm nga ke ardhur dhe të mbrosh gjërat në të cilat beson – kjo është e rëndësishme për ne. Kjo është arsyeja përse unë, motra dhe vëllai im flasim shumë mirë shqip, ndonëse pjesën më të madhe të j etës sonë e kemi kaluar në Britaninë e Madhe. Edhe m esazhet telefonike i shkruajmë shqip.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..