PËR KËTË ARSYE, ROBERT BERISHA DETYROHET TË DUROJË ISH-KUNATËN, TUNËN!

PËR KËTË ARSYE, ROBERT BERISHA DETYROHET TË DUROJË ISH-KUNATËN, TUNËN!
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Tuna nuk i ka aspak mirë ma rrëdhëniet me familjen e Patrisit, madje as me vetë këtë të fundit!

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Nuk e dimë ç’ka ndodhur mes çiftit, por e si gurt që ata janë ndarë.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Veprimi i fundit që a gravoi si tuatën ishte nd ërrimi i mbiemrit të Tianit në llogarinë e tij në Instagram.

Tuna i hoqi të birit mbiemrin e të atit, duke i vendosur mbiemrin e saj, Tian Sejdi.

Kështu, Patrisi dhe Roberti reaguan në rrjete sociale duke treguar se i vogli do të jetë gjithmonë Tian Berisha
Që ata s’e durojnë dot Tunën, kjo gjithashtu dihet.

Por, e dini cila është arsyeja e vetme pse Roberti detyrohet me r aste ta durojë Tunën?

Kur vajza e tij Renee vendos këngët e saj në makinë.

Kështu ka treguar Roberti sot teksa ishte i ftuari radhës në njërën prej r ubrikave të emisionit “E diell”. l l

Ajo vendos këngët që do vetë dhe ato këngë janë të albumit të Tunës.

Mua përherë më ka kë naqur muzika e mirë dhe ai album ka këngë të bukura.”– ka rrëfyer Roberti.

Epo, këto ko mpromise bëhen vetëm për hir të të voglës Renee!Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..