Nuk i bëri pagesën, frizerja dėmåskon nusen tonë – i publikon fotografitë në Facebook

Nuk i bëri pagesën, frizerja dėmåskon nusen tonë – i publikon fotografitë në Facebook
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Një frizere ka zgjedhur një mënyrë të pa.zako.ntë për t’i kërkuar kl ientes së saj të bëjë pagesën për shërbimet e ofruara në ditën e dasmës.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Frizerja nga Fieri ka publikuar fotot e nuses në rr.jetin social Facebook duke i kërkuar të paraqitet në ambientet e par ukerisë për të bërë pagesën.

“Anxhela, duhet patjetër të hapni telefonin dhe të bëni pa gesën, që të të urojmë të trashëgohesh”, shkruan frizerja në profilin e saj në Facebook.