Naser Rafuna: Kam Lexuar Shumë Iibra, Por Asnjë Si Libri I Allahut Kurani..

Naser Rafuna: Kam Lexuar Shumë Iibra, Por Asnjë Si Libri I Allahut Kurani..
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Naser Rafuna është aktori i njohur kosovar, i cili e ndan j etën me ak trimin sidomos në serialin të cilin e udhëheq së fundmi, që është mjaft i komentuar e ‘Kafeneja Jonë’, tani është kryefjala e serialit ‘Çka ka shpija’, mjaft i n djekur nga publiku kosovar.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Rafuna, është edhe besimtar i de votshëm dhe lexues i denjë i Librit të Sh enjtë. Ja çka thotë ai për Kuranin.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“Lexoj shumë libra dhe e kam tejkaluar numrin katër sh ifror të lexuarit të tyre. Ndërsa Libri që të len përshtypje më shumë është padyshim Kurani. Unë para se të lexoj Kuranin kam lexuar mjaft Best/Sellera të a utorëve të ndryshëm të mëdhenj botërorë. Dihet çka është i ardhur nga qielli e çka nga i magjinata dhe in spirimi, duke pasur motiv vetëm perceptimin, imagjinatën dhe mo tivin a utori”, ka thënë Rafuna.Naser Rafuna:Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..