Motër e vëlla gjejnë gurin e çmuar, do vini duart në kokë kur të zbuloni sa kushton.

Motër e vëlla gjejnë gurin e çmuar, do vini duart në kokë kur të zbuloni sa kushton.

Isaac dhe Sofia Andreou, gjetën gurë të çmuar në një vlerë m arramendëse, prej 1.2 milion dollarëve.

“Është si çdo ngjyrë ylberi të cilën i magjinon ta kesh në dorën tënde”, tha Sofia.

Për habi, ishte dita e tyre e fundit e kërkimeve, kur një “ylber” u shfaq nga askund në mes të shk re të tirës.

“Ishte një përzierje tr o n ditjeje dhe thjesht një habi e pastër.”, tha Sofia.

Ndërsa Isaac shtoi: “Fjalët nuk mund të përshkruajnë mënyrën e rrahjes së zemrës”.

Me rreth 90% të op alëve të botës, të gjetur në pjesën e pa sme australiane, me vlerë deri në 500 herë më shumë se ari, o pali është një p erlë e çmuar. Isaac, është një pr erës dhe shitës o pali me seli në Byron/Bay.

Sofia, ka një dyqan o palësh në ishujt Whitsunday, mëson joga dhe muzikë.

Të dy vendosen të përmbushin ëndrrën e tyre për të ndotur duart në miniera për të gjetur o pal. Që të dy u bashkuan me partnerin e Sofias, Chris Daff dhe shokun e tyre David Darby, i cili ka kaluar dekada duke kërkuar o pale, por që nuk ka gjetur kurrë diçka përrallore si kjo.