Milazim Krasniqi: Albin, Nëse e bën këtë punë, do të jetë punë e madhe për historinë e Kosovës.

Milazim Krasniqi: Albin, Nëse e bën këtë punë, do të jetë punë e madhe për historinë e Kosovës.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë kohës së f ushatës kishte premtuar se nëse vijnë në pus htet pas zgjedhjeve të ardhshme, qeveria e tij do ta pa disë Serbinë për gj enocid.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
“Gjatë qeverisjes tonë në pranverën 2020, ne patëm nisur diskutimin e br endshëm për procesin e pa disë së Serbisë në Gj N D për gje nocid, por puna na u ndërpre. Me rikthimin tonë do ta vazhdojmë dhe do ta dërgojmë deri në fund atë që kemi nisur”, kishte deklaruar Albin Kurti.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
E profesori universitar, Milazim Krasniqi, në faqen e tij në facebook ka shkruar se nëse e bën një gjë të tillë Kurti, atëherë kjo do të jetë një punë e madhe për historinë dhe të ardhmen e Kosovës.

“Unë e përkrahë plotësisht pikën e programit të kryeministrit Kurti, për ngritjen e pa disë për gjen ocid kundër Serbisë. Nëse e realizon atë pikë të programit, do të bëjë punë të madhe për historinë dhe të ardhmen e Kosovës. Të gjithë pararendësit e tij e kanë inj oruar ose e kanë keqpërdor ë këtë çështje. Ndërsa, kjo pa di mdo të ndikonte edhe mbi dialogun dhe mbi marrëveshjen finale, duke e detyruar Serbinë të kalojë në de fansivë”, ka shkruar profesor Milazim Krasniqi, përcjellë “Bota sot”.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..