Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më inteligjente në Kosovë

Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më inteligjente në Kosovë
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e ko mpletuar dhe më inteligjente në Kosovë

Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare m odeste së fundmi.

Në paraqitjen e saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet m jeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte këngëtarja.

Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe në bi znes. Në Instagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë foto ku duket bukur. Ndërkaq, së shpejti priten edhe projekte të reja muzikore prej saj.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..