Me Poza Nga Shtrati, Modeles Së Njohur I Del Gjoksi Nga Kontrolli…

Me Po za Nga S htrati, Modeles Së Njohur I Del Gj oksi Nga Kontrolli…

Demi Rose e ka marr gjithë vëmendjen.

Demi Rose po vazhdon të pr ovokoj fansat e saj në rrjete sociale.

Ajo është aktive në profilet e saja ku ndan pamje të ndryshme dhe shpesh herë j osh ndjekësit e saj duke publikuar im azhe të ndryshme.

Ajo në fotot e dundit shihet e sht rirë duke po zuar për kamerën e që në pah vë gj oksin e fo rmësuar./kosovarja