Harrojeni Afërdita Dreshaj, e gjithë vëmendja te motra e saj se*sbo mbë….

Harrojeni Afërdita Dreshaj, e gjithë vëmendja te motra e saj se*sbo mbë….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…
Afërdita Dreshaj njihet prej vitesh si një prej modeleve më s en sitive shqiptare, por këtë bukuri e ka trashëguar edhe motra e saj, Jehona.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Jehona nuk është e panjohur për publikun pasi ajo është mjaft aktive dhe e komentuar edhe në rrjetet sociale, ku edhe sjell p oz ap ublikon fotografi që marrin vëmendje.

Edhe në fotot që ka publikuar së fundi, Jehona ka treguar fo rmat e përkryera të trupi, tek sa në fokus ishte gjoksi i saj bo m bas tik.

E veshur me një d ekoltet të zezë dhe pallto me të njëjtë ngjyrë dhe pantollona, Jehona dukej tejet në fo rmë të mirë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..