Grua 52-vjec/ Eli Fara lë nam: Heq b*ekët dhe i vë në kokë: I ke veshur mbrapsht moj bijë…..

Grua 52-vjec/ Eli Fara lë nam: Heq b*ekët dhe i vë në kokë: I ke veshur mbrapsht moj bijë…..
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Këngëtarja Eli Fara, është ndër femrat më të komentuara në showbiz, për pamjen e saj fizike që nuk ndryshon, pavarësisht se vitet ikin. Po aq e bukur si në fillimet e saj, Eli Fara tërheq vëmendjen me fi zikun e saj.

Por, kësaj radhe, një detaj që të jep pë rshtypjen e gabuar, është vënë re në veshjet e saj, dhe po bën xhiron në rrjet. Duket sikur këngëtarja të ketë veshur të mbat hurat nga koka, në bu st. Në formën e të br endshmeve s.eksi, fotot përcjellin një tjetër përshtypje në veshjet e Eli Farës.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..