Çiljeta e mbajti gjithmone të fshehtë, ja kush është burri që bëri mama Çiljetën

Çiljeta e mbajti gjithmone të fshehtë, ja kush është burri që bëri mama Çiljetën
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Çiljeta Xhilaga u bë nënë për herë të parë në shkurt të vitit 2013. Ajo solli në jetë një djalë, të cilin e quajti Fernando dhe sot është 7 vjeç. Asnjëherë nuk u bë publik babai i djalit, për të cilin Çiljeta thoshte se nuk jeton në Shqipëri.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Më pas u fol se janë n darë dhe këngëtarja nisi historinë e dashurisë me portierin Alban Hoxha. Sot është imazhi që në portale flitet të jetë babait të Fernandos. “Iconstyle” ka publikuar një fotografi të djalit me një burrë dhe një djalë tjetër.

Aty vi het re ngjashmëria e Fernandos me burrin, i cili dy shohet të jetë babai i tij. Mirëpo këngëtarja nuk ka r eaguar ende për këtë imazh dhe mbetet m i ster id entiteti i tij i vërtetëJu ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..