Rasti më i vecantë në botë,duke filmuar me dronë burri shikon të shoqen që po ja d ridhte

Rasti më i vecantë në botë,duke filmuar me dronë burri shikon të shoqen që po ja dr idhte

Një burrë i br aktisur ka deklaruar se ka zbuluar tr adhtinë e gruas së tij, përmes një droni, pasi kishte filluar të dy shonte. Ai e ka postuar videon e tij në “You Tube” nën emrin YA OG, e cila tregon gruan e tij duke u larguar disa hapa larg shtëpisë së tij dhe momentin kur ajo hip në makinën e një tjetri.

Duke përshkruar pamjet, burri i b raktisur dëgjohet duke u thënë sh ikuesve: Nëse e keni parë me kujdes, ju do të jeni në gj endje të shikoni se si 18 vjet hidhen poshtë nga ajo ikje.

Y AOG thotë se filloi të dy shonte për gruan e tij disa javë para se të bënte videon. Ai pre tendon se ka marrë një telefonatë ku dikush i thotë se diçka po ndodhte.

Pas kësaj atij i lindi ideja që të përdorte dronin e tij për ta p i u nuar.