Nëna 43-vjeçare e 7 fëmijëve ngatërrohet me vajzën e saj që mbush 23 vjet.

Nëna 43-vjeçare e 7 fëmijëve ngatërrohet me vajzën e saj që mbush 23 vjet
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Këto dy femra qëndrojnë pranë njëra-tjetrës dhe pozojnë para objektivit të apa ratit.

Njëra është nëna Jessica (43), dhe tjetra është vajza e saj Alissa (23). Megjithatë, kur të tjerët i shikojnë për herë të parë, nuk munden menjëherë t’ia qëllojnë cila është nëna

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Për vitet që i ka, Jessica është shumë bukur dhe askush nuk i beson që ajo është nënë e 7 fëmijëve. Madje shumë i thonë se ajo është motra e Alissas, e jo nëna.

Kur ajo shpërndau një foto që ishte shk repur me ra stin e ditëlindjes në të cilën p ozonte përkrah bijës së madhe, shumë njerëz janë habitur, pasi nuk e dinin se kush është kush në foto.

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Një person madje i kishte shkruar në p rofil: “Refuzojë të besojë që jeni nënë e bijë”. Një koment tjetër interesant ishte shkruar në llogarinë e saj: “I ke 43 vjet? Dukesh për mrekulli”.

Kjo grua nga Utah shpesh poston në Instagram foto dhe video nga palestra, por nuk mungojnë as ato me familje. Aty shihen edhe imazhet nga periudha sa ishte shtatzënë.

Jessica thotë se tri herë në javë us htron, derisa fëmijët e saj janë shkollë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..