“Me mua në pu shtet do beni s*ks, qejf dhe …”, aktorja e Portokallise i habit të gjithë me deklaratën

“Me mua në p ushtet do beni s*ks, qejf dhe …”, aktorja e Portokallise i habit të gjithë me deklaratën

Aktorja e njohur Arjola Demiri në një si tuatë të im provizuar në Soiree, Arjola Demiri ka mbajtur një fjalim se pse populli duhet të votojë P S-në dhe pikërisht atë.

Gjatë fjalimit, Arjola ka theksuar se populli duhet të votojë atë pasi me aktoren në pu shtet do të bëjnë vetëm qejf.

“Faleminderit që keni ardhur në prezantimin e programit tim, për lindjet dhe shta tzënitë. Shoh edhe disa b urra këtu prezentë që në të ardhmen edhe e pamundura do të bëhet e mundur e pse jo, e ju mund të nge lni sh tatzënë. Me mua në pu shtet ju do të fitoni 100 mijë euro për 1 lindje, ndërsa për binjakë unë do të jap 200 mijë euro. Ori dëgjo këtu, po i bëre 3 fëmije do i kesh 300 mijë euro. E për ata që lindin 4 fëmijë do i kapim familjarisht e t’i çojmë në Kinë se do të kenë ndonjë d ell Kine. Pra, me mua në pushtet, bëni s.ks, qejf dhe lindje”, është shprehur Arjola Demiri duke qeshur.