Ivica Dacic Dridhe gjithe Ballkanin Zbulon Sekre’tin E Madh Te Albin Kurtit Kur Ishte Ne Burg !!!

Ivica Dacic Dr idhe gjithe Ballkanin Zbulon Sekre’tin E Madh Te Albin Kurtit Kur Ishte Ne Bur.G !!!

Krye tari i parlamentit serb Ivica Daçiq ka vazh.duar te merret me kryeministrin e Kosoves, Albin Kurti.Daçiq gjate dites se djesh.me me Kurtin u mor edhe ne s eancen e Kuven.dit.Ai tha ne parla.ment se sot Albin Kurti nuk do te kishte qene ne gjen.dje te ishte kryeminister nese qeveria e ate.hershme e Vojislav Koshtunices dhe ministrat e D OS nuk do te kishin mira tuar l igjin mbi amni.stine per siç u shpreh ai s ep ra.tistet shqiptare ne Kosove dhe Metohi, per.fshire Kurtin.

Ne te kunder.ten, sipas Daçiqit, Kurti do te ishte ende ne bu rg.Keshtu qe Shaip Kamberi nuk e li.roi Kurtin, por Koshtunica nen.shkroi fa ljen. Ministrat e D OS dhe qeveria propo.zuan nje l igj mbi amnistine, dhe mijera t erro riste shqiptare u liruan nga bur.gjet, c itohet të ketë thene Daçiq.