I merr celularin të dashurit, shòkohet nga biseda që i gjen me gruan e fejuar

I merr celularin të dashurit, shòkohet nga biseda që i gjen me gruan e fejuar

Ajo ka dërguar bisedat në redaksinë e JOQ.al, ku shihet se gruaja tjetër i nga cmon të dashurin, duke

kërkuar me n gulm që të takohen dhe të realizojnë “skenat” e sh fr e nuara të dashurisë.Shikovid/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet